Tjedna ponuda poslova u Dubrovniku

175

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

UPS Savjetovanje d.o.o. zapošljava radnika u praonici rublja (m/ž) u Cavtatu. Rok prijave je 19.3. Poslodavac plaća smještaj i nudi dodatak za prehranu. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Glavni zadaci su punjenje i pražnjenje stroja za pranje s rubljem, glačanje i slaganje rublja. Prijavite se.

Skorpios Usluge d.o.o. zapošljavaju konobara (m/ž) za rad na trajektu duž Jadranske obale. Poželjno je posjedovanje pomorskih papira, matrikule koja je potrebna za rad na brodu. Pomorski papiri mogu se dobiti nakon položenoga tečaja, a kojeg sufinancira poslodavac. Potrebno je iskustvo u ugostiteljstvu. Poželjno je posjedovanje pomorske knjižice i sanitarne knjižice. Aplicirajte.

Explore Dubrovnik u potrazi su za skiperom (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 2.4. Potrebno je više osoba za rad i traži se radno iskustvo od godine dana. Potrebne su komunikativne i entuzijastične osobe, aktivne, one koje vole biti u prirodi. Traži se poznavanje engleskog jezika. Prednost donosi iskustvo u vožnji gliserom i posjedovanje C kategorije. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

Fjaka – Dubrovnik d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 31.3. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od posluživanja pića i napitaka te brige o naplati pruženih usluga. Poželjno je prethodno radno iskustvo. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potražite kako aplicirati putem linka.

Vina Terra Madre d.o.o. traži radnika u kušaoni vina (m/ž) u Komarni. Prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je posjedovanje vozačkog ispita B kategorije. Posao se sastoji od prezentacije i promocije vina, posluživanja vina u vinariji, komunikacije s gostima i ostalo. Provjerite kako aplicirati.

My Way Plus d.o.o. traži djelatnika na pultu turističke agencije (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 31.3. Potrebno je poznavanje engleskog jezika, a poznavanje drugog stranog jezika donosi prednost. Potražite kako aplicirati putem linka.

HP – Hrvatska pošta d.d. zapošljava poštara za ekspress dostavu (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave su otvorene do 24.3. Potrebno je više osoba za rad. Traži se završena srednja stručna sprema. Poželjne su osobine komunikativnost i sklonost timskom radu, točnost i preciznost, pristupačnost, usmjerenost na potrebe korisnika i ostvarivanje rezultata. Potražite kako aplicirati putem linka.

Metropolis d.o.o. zapošljava barmena (m/ž). Traži se više osoba za rad. Mjesto rada je Dubrovnik. Rok prijave je 15.4. Postoji mogućnost stalnog  zaposlenja i dogovora oko osiguravanja smještaja. Potražite ovdje kako aplicirati.

Festa d.o.o. zapošljava cvjećara (m/ž) u Dubrovniku. Prijavite se najkasnije do 15.4. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Traži se vozačka dozvola B kategorije i srednja stručna sprema. Pogledajte kako ostvariti prijavu putem linka.

Šoštarić – proizvodnja namještaja zapošljava stolara (m/ž). Mjesto rada je Čibača. Prijave su otvorene do 10.4. Traži se jednogodišnje radno iskustvo i vozački ispit B kategorije. Posao obuhvaća rad na strojevima za izradu namještaja. Samostalna izrada jednostavnih radioničkih nacrta. Traži se samostalnost na montaži namještaja. Potražite kako aplicirati ovdje.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *