Tražite posao? Evo tko sve zapošljava u Dubrovniku!

114

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tekstilpromet d.d. zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 12.3. Potrebna je srednja stručna sprema ekonomskog, trgovačkog ili tekstilnog smjera, godinu dana iskustva u poslovima prodaje, ljubav prema modi i praćenje modnih trendova, komunikativnost i usmjerenost na kupce, odgovornost, pouzdanost i pozitivan pristup radu. Poslodavac nudi mogućnost rada u stabilnoj kompaniji, priliku za napredovanjem i usavršavanjem unutar kompanije, dinamično i pozitivno radno okruženje, timski rad. Prijavite se.

Emmezeta zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 15.3. Traži se završena srednja stručna sprema, osnovno poznavanje rada na računalu, a obvezno je radno iskustvo, razvijene komunikacijske vještine, otvorenost, ljubaznost, spremnost na suradnju. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlične međuljudske odnose te priliku za osobni i profesionalni razvoj. Aplicirajte.

Application Tours traži dispečera vozila/ operativca (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 5.3. Potrebna je srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Euro Tim d.o.o. traži komercijalnog suradnika/ skladištara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 4.3. Posao obuhvaća prodaju repromaterijala za proizvodnju aluminijske stolarije, prodaju gotovih aluminijskih grilja, komunikaciju s poslovnim partnerima i kupcima i ostalo. Potrebni su odgovornost, pouzdanost, pedantnost, motiviranost, upornost, samoinicijativnost. Prijavite se.

Jet2.com traži pojačanje na pozicijama: Customer Helper – Customer Service Agent DBV (m/ž), Resort Team Leader (m/ž) i Airport Customer Helper-a (m/ž) u Dubrovniku. Očekuje se napredno znanje engleskog jezika, odlične komunikacijske vještine, prethodno iskustvo u korisničkoj službi. Prednost donosi iskustvo u zrakopolovnoj industriji. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i plaćeni trening. Prijavite se putem linka.

Idea city walls u potrazi je za prodavačem nakita (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 31.3. Potrebno je više izvršitelja. Potrebno je osnovno poznavanje engleskog jezika i komunikativnost. Više na linku.

Lovor d.d. zapošljava pizza pekara (m/ž) u Lumbardi. Rok prijave je 25.3. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao obuhvaća pripremu pizze, tjestenine i salate u pizzeriji. Detalje pronađite ovdje.

Kono d.o.o. zapošljava booker-a hostesa (m/ž), barmena (m/ž), pomoćnog konobara (m/ž) u Dubrovniku. Prijavite se najkasnije do 16.3. Potrebna je završena srednja škola, a iskustvo nije važno. Detalje potražite na linku

Thalamus Concept j.d.o.o. u potrazi je za fiziterapeutom maserom (m/ž) i nadzornikom u aquaparku (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Traži se više osoba za rad. Osiguran je smještaj, obrok i prijevoz do radnog mjesta. Radno iskustvo je dobrodošlo, no moguća je prijava i osoba koje se žele educirati za navedeni posao. Više o poslovima ovdje.

Mozaik d.o.o. zapošljava u Dubrovniku: noćni recepcionar (m/ž), sobar (m/ž), šanker (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), referent na recepciji (m/ž), električar (m/ž). Traži se veći broj osoba za rad. Potražite detalje o prijavi na linku.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *