TRAŽITE POSAO? EVO TKO ZAPOŠLJAVA U NAŠOJ ŽUPANIJI…

124

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Korit d.o.o. traži administrativnog službenika (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 17.1.2021. Uvjeti su srednja stručna sprema te minimalno trogodišnje radno iskustvo. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje ovdje.

Pullus d.o.o. zapošljava tesare (m/ž) za rad u Dubrovniku. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijave se zaprimaju najkasnije do 15.1.2021. Poslodavac osigurava smještaj. Nudi se mogućnost rada na neodređeno. Od kandidata se očekuje minimalno radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Sokol d.o.o. zapošljava zaštitara – čuvara (m/ž) u Dubrovniku. Traži se više osoba na poziciji. Prijaviti se možete najkasnije do 16.1.2021. Troškove ishođenja licence za zaštitara/ čuvara u potpunosti snosi poslodavac. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

RapidSpeedbox zapošljava na poziciji Linux System Administrator (m/ž). Rad se odvija od kuće, a prijave su otvorene do 8.1.2021. Za poziciju je potrebno napredno tehničko znanje, prethodno znanje o Linuxu i IT-u, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, mogućnost rada od kuće i posjedovanje Skype-a. Prijavite se.

Obrt Master traži montera tendi i kliznih sistema (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Posao obuhvaća izradu i montažu tendi i staklenih kliznih sistema. Potrebna je srednja stručna sprema te spremnost za terenski rad. Radno iskustvo nije uvjet. Provjerite više ovdje.

Uslužni obrt Ante zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Lokacija rada su Ploče, a prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i vozačka dozvola C kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Mesna industrija Šakić traži mesara (m/ž) u Orebiću. Prijave su otvorene do 7.1.2021. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje i kako aplicirati putem linka.

Tehnodelta d.o.o. zapošljava direktora firme (m/ž) u Opuzenu. Prijave su otvorene do 15.1.2021. Poželjno je iskustvo na rukovodećim poslovima. Na oglas se mogu javiti osobe sa završenom visokom školom građevinske ili strojarske struke. Saznajte više putem linka.

Pemo d.o.o. traži čistača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Uvjeti su minimalno završena osnovna škola i godina dana radnog iskustva. Posao obuhvaća održavanje čistoće u prostorima poslodavca. Aplicirati možete najkasnije s 31.12. Više na linku.

Pekara Antonia traži pekare (m/ž). Mjesto rada je Orebić, a rok prijave 2.1.2021. U potrazi su za više osoba za rad. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno četverogodišnje radno iskustvo. Poslodavac osigurava smještaj. Nudi se mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *