U nekoliko sati prodano 8.000 karata za turistički vlak prema Hrvatskoj

116

Navode kako se cijene karata kreću od 22 eura za sjedeća mjesta te od 30 eura za mjesto u spavaćem vagonu. Cijena uključuje rezervaciju, kavu, doručak i besplatni WIFI, piše Index.

“Nikada prije karte nisu bile toliko jeftine. Želimo da si svi mogu priuštiti putovanje na odmor u Hrvatskoj u ovim teškim vremenima”, rekla je Ivana Kašicka, direktorica RegioJeta.

Prvi vlak kreće 30. lipnja i prometovat će do 26. rujna triput tjedno. Utorkom, petkom i nedjeljom vlak će prometovati iz Češke, preko Slovačke i Mađarske, dok će srijedom, subotom i ponedjeljkom biti povratak iz Rijeke i Ljubljane.

Kako navode iz RegioJeta, vlak je odlična prilika i za Hrvate da posjete Prag, Brno ili Bratislavu.

Također, bit će, kako navode, sjajno rješenje za Austrijance koji žele na odmor u Hrvatsku jer mogu autobusom Regiojeta doći od Beča do Bratislave, kao i Nijemce iz okolice Dresdena koji mogu do Praga pa onda vlakom za Hrvatsku.

Kako navode u kompaniji, iz Rijeke će autobusima RegioJeta putnici biti prebacivani u neke od sljedećih destinacija: Opatija, Rabac, Medulin, Pula, Rovinj, Poreč, Novigrad, Malinska, Šilo, Vrbnik, Krk, Baška, Crikvenica, Novi Vinodolski, Zadar, Sukošan, Biograd, Pakoštane, Omiš, Brela, Baška Voda, Makarska, Podgora, Podaca, Gradac, Šibenik, Primošten, Trogir i Split.

RegioJet navodi da će karta za autobus biti do 12 eura najviše, ovisno o destinaciji.

poslovni.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *