U petak se održao zanimljiv event u Župi dubrovačkoj

308

Prošlog petka u One Suite hotelu u Srebrenome održao se zanimljiv event pod naslovom “Lowtox lifestyle”. Event je bio zatvorenog tipa i isključivo uz pozivnice, a radilo se kao što sami naziv eventa govori, o jednom zdravom, netoksičnom načinu života.

Sedam organizatorica i prezenterica redom Ines Nanić, Maja Obuljen, Paola Burđelez, Dita Lipanović, Nikolina Bilić, Tereza Radan i Barbara Bender uz dvije suorganizatorice Dijanu Pandu i Filipu Večerin, objasnile su kako i na koji način uz eterična ulja poboljšati kvalitetu života i riješiti se kemikalija. Zašto to nije uopće komplicirano koliko se čini, koliko je jednostavno i bitno mjenjati navike, na zanimljiv način su prezentirale organizatorice i dale za misliti svima u publici.

Koliko je ova tema svima zanimljiva, govori činjenica kako su organizatori, s obzirom na epidemiološke mjere, morali slati odbijenice za event jer ednostavno nije bilo mjesta za sve zainteresirane. Uz sve trikove i naputke kako svoj dom pretvoriti u oazu mira bez kemikalija, objasnile su i kako su svoju ljubav prema lowtox lifestyle-u iskoristile i za poslovnu priliku koja je otvorena svima, što je naročito bilo zanimljivo publici u ovim nesigurnim vremenima. Bilo je tu i smijeha i ozbiljnih tema, a kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.

S obzirom na veliki interes, organizatorice poručuju da će se vrlo vjerojatno ubrzo održati novi event, ali opet zatvorenog tipa uz pridržavanje epidemioloških mjera.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *