U potrazi ste za poslom? Aktivno je više od 3.500 natječaja!

145

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Pevec zapošljava djelatnika u unutarnjoj čuvarskoj službi (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 22.06. Kandidat mora imati SSS te više od tri godine radnog iskustva na poslovima privatne zaštite. Očekuje se da posjedujete važeću licencu za zaštitara i važeći liječnički pregled za zaštitara. Kako će izgledati vaš posao? Obavljat ćete poslove zaštite osoba i imovine sukladno zakonskim propisima, nadzirat ćete kretanje kupaca u trgovačkom centru, poduzimat ćete mjere i radnje u cilju sprječavanja kaznenih djela. Poslodavac će osigurati strukturirano uhodavanje u posao. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Alfaplan Građenje d.o.o. iz Dubrovnika traži čak 10 tesara (m/ž) s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Poslodavac osigurava zajednički smještaj za radnike. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Frizerski salon Šejla zapošljava frizera (m/ž) u Dubrovniku. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet za zapošljavanje. Rok prijave na natječaj je 04.07. Ako se želite prijaviti, kliknite ovdje

Metropolis d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama u Dubrovniku: pomoćni konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), barmen (m/ž) i čistač (m/ž). Posao se obavlja u restoranu Gatsby. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja i dogovora oko osiguravanja smještaja. Ako se želite prijaviti na jednu od prethodno navedenih pozicija kliknite na link.

S ciljem povećanja prodaje i tržišnog udjela na području južne Hrvatske, poduzeće Agro Gold d.o.o. širi svoj tim i traži komercijalnog administratora (m/ž). Mjesto rada je Opuzen. Novozaposlena osoba bavit će se prodajom i nabavom robe, izradom ulaznih dokumenata, praćenjem cjenika te obavljanjem drugih srodnih poslova. Kandidat mora znati raditi na računalu. Poslodavac ne očekuje radno iskustvo. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 30.06. možete pronaći na linku.

Poduzeće Weber Escal d.o.o. zapošljava distributera (m/ž) za terenski rad u gradu Ploče. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za isporuku reklamnih letaka. Minimalan uvjet za zapošljavanje je završena osnovna škola. Više informacija možete pronaći na linku.

Hoteli Koločep traže voditelja tehničke službe (m/ž). Mjesto rada je otok Koločep. Morate imati minimalno 5 godina iskustva rada u visokokategoriziranim hotelima. Ako vas zaposle rukovodit ćete i organizirati sve tehničke poslove unutar hotelskog kompleksa, voditi brigu o tome da je osiguran besprijekoran, planirati operativni budget, nadgledati trošenje resursa. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje kako bi saznali ostale detalje natječaja.

Ljekarne Joukhadar traže farmaceutskog tehničara (m/ž) za rad u ljekarni. Mjesto rada je grad Metković. Za prijavu morate imati srednjoškolsko obrazovanje, položen stručni ispit te godinu dana radnog iskustva. Rok prijave je 25.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Dominant d.o.o. zapošljava 6 radnika u proizvodnji drvene ambalaže (m/ž) za rad u gradu Metković. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna. Ova pozicija je odlična i za one koji traže prvi posao, zato što radno iskustvo nije potrebno. Prijave na ovaj natječaj se zaprimaju do 30.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Obrt Stari Ribar traži pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) u naselju Lovište. Radi se o sezonskom poslu. Očekuje se da ste završili trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu. Poslodavac će vam osigurati smještaj. Za više detalja kliknite ovdje.
Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *