U POTRAZI STE ZA POSLOM? Evo koje tvrtke zapošljavaju u našoj županiji

127

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Era-Commerce d.o.o. zapošljava u Opuzenu, a otvorene su pozicije: šef prodaje građevinskog materijala (m/ž), referent robnog knjigovodsta (m/ž), referent nabave (m/ž), prodavač građevinskog materijala (m/ž), pomoćni skladišni radnik (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 24.12. Provjerite uvjete i ostale poslove ovog poslodavca putem linka.

Sokol d.o.o. zapošljava zaštitara – čuvara (m/ž) u Dubrovniku. Traži se više osoba na poziciji. Prijaviti se možete najkasnije do 16.1.2021. Troškove ishođenja licence za zaštitara/ čuvara u potpunosti snosi poslodavac. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

RapidSpeedbox zapošljava na poziciji Linux System Administrator (m/ž). Rad se odvija od kuće, a prijave su otvorene do 8.1.2021. Za poziciju je potrebno napredno tehničko znanje, prethodno znanje o Linuxu i IT-u, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, mogućnost rada od kuće i posjedovanje Skype-a. Prijavite se.

Uslužni obrt Ante zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Lokacija rada su Ploče, a prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i vozačka dozvola C kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Mesna industrija Šakić traži mesara (m/ž) u Orebiću. Prijave su otvorene do 7.1. 2021. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje i kako aplicirati putem linka.

Tehnodelta d.o.o. zapošljava direktora firme (m/ž) u Opuzenu. Prijave su otvorene do 15.1.2021. Poželjno je iskustvo na rukovodećim poslovima. Na oglas se mogu javiti osobe sa završenom visokom školom građevinske ili strojarske struke. Saznajte više putem linka.

Luxury Home j.d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 24.12. Potrebna je srednja stručna sprema i pet godina radnog iskustva. Provjerite više na linku.

Pemo d.o.o. traži čistača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Uvjeti su minimalno završena osnovna škola i godina dana radnog iskustva. Posao obuhvaća održavanje čistoće u prostorima poslodavca. Aplicirati možete najkasnije s 31.12. Više na linku.

Viva d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Traži se visoka stručna sprema i znanje engleskog jezika. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te poznavanje osnova informatike. Posao obuhvaća samostalnu organizaciju prodaje, rukovođenje osobljem u prodaji, povećanje prodaje i slično. Provjerite više ovdje.

Tvrtka unitedprint.com traži direktora poslovanja za područje Hrvatske (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 9.1.2021. Od kandidata se očekuje poslovno iskustvo u vanjskoj prodaji, a velika je prednost iskustvo u tiskari ili medijima. Uvjeti su dokazano ostvareni prodajni ciljevi u dinamičnom okruženju, sposobnost komunikacije s ciljnim skupinama na različitim razinama upravljanja, dobro razumijevanje procesa e-trgovine i slično. Poslodavac nudi rad u financijski vrlo stabilnom i profitabilnom poduzeću s vrlo iskusnim međunarodnim članovima uprave. Prijavite se klikom na link

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *