UČITELJICA NAKON OBJAVLJENOG ČLANKA NA NAŠEM PORTALU OCA DJEVOJČICE PRIJAVILA POLICIJI!

209

Danas smo napisali članak o osmogodišnjoj djevojčici koja se žalila na učiteljicu u produženom boravku. Prema riječima ove curice, učiteljica ju je nazivala pogrdnim imenima, nazivajući je zlom, glupom, pijanom, o čemu možete čitati ovdje.

Nakon objave našeg članka, oca djevojčice pozvali su na razgovor u PU Dubrovačko-neretvansku i pritvorili ga jer ga je učiteljica prijavila kako je prijetio. Međutim, našu redakciju su kontaktirali i svjedoci. Naime, P.S. je razgovarao s učiteljicom iz svog caffe bara, u kojem se tada nalazilo nekoliko osoba.

– Slušala sam cijeli razgovor. Nije točno da je prijetio, pitao je učiteljicu zašto se tako ponaša i rekao da vjeruje svojoj curici da govori istinu. Posvjedočit ću to i policiji i svakome, gdje god to bude trebalo. Ma nije ni podigao ton!, kazala je Emilija D., koja je u tom trenutku sjedala pored oca osmogodišnjakinje.

Ova je žena dodala kako će priču potvrditi i ostale tri-četiri osobe koje su se nalazile u caffe-baru u vrijeme tog telefonskog razgovora. 

– Došao sam u caffe bar čim je P.S. poklopio slušalicu, izgledao je potpuno smiren, a tako ne izgleda čovjek koji je upravo nekome prijetio, kazao je E.E., prijatelj i suborac oca kojeg su priveli zbog navodne prijetnje učiteljici.

Svjedokinja E.A. krenula je u policijsku postaju dati izjavu i svjedočiti kako prijetnje nije bilo.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *