UNATOČ PANDEMIJI / Evo tko zapošljava u našoj županiji!

81

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Eko Taxi traži vozače (m/ž) u Dubrovniku. Traže se aktivni vozači/ ce koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije i spremni su na rad u smjenama. Potrebno je posjedovanje razvijenih komunikacijskih vještina, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Aplicirajte.

Dom za odrasle osobe Blato traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara u Blatu. Rok prijave je 22.4. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i srednja stručna sprema. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i položen stručni ispit. Provjerite detalje ovdje.

Predškolska ustanova Dječji vrtić Blato traži odgojitelja (m/ž). Mjesto rada je Blato, a rok prijave je 23.4. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema. Više na linku.

Optimus Domus j.d.o.o. zapošljava zidare, odnosno tesare (m/ž) u mjestu Doli. Rok prijave je 24.4. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potrebna je srednja stručna sprema. Potražite više ovdje.

China Road and Bridge Corporation Glavna podružnica Zagreb zapošljava u Komarni inženjera zaštite na radu (m/ž). Rok prijave je 30.4. Poslodavac nudi smještaj. Provjerite kako aplicirati na linku.

Alfaplan građenje d.o.o. traži rukovatelja toranjskom dizalicom (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 1.5. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Detalje potražite ovdje.

Tim Antunović zapošljava čistača u proizvodnji slastica (m/ž), sladoledara (m/ž) i pomoćnog slastičara (m/ž). Mjesto rada je Viganj. Rok prijave je 30.4. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Tehnomobil zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Metkoviću. Potrebno je više izvršitelja s radnim iskustvom od pet godina. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Nudi se neto plaća od 6.500 kuna. Detalje provjerite na linku.

Opačak Perna d.o.o. traži pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Orebić, a rok prijave 12.5. Potrebno je radno iskustvo od pola godine i samački smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Agro Gold d.o.o. zapošljava vozača teretnog vozila C kategorija (m/ž). Mjesto rada je Opuzen, a rok prijave je 1.5. Radno iskustvo nije potrebno već komunikativnost, pedantnost i ažurnost. Traži se posjedovanje vozačke dozvole C kategorije. Provjerite više na linku.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *