VIDEO/ Pogledajte koga trebinjski političar želi vidjeti na mjestu dubrovačkog gradonačelnika!

326

Trebinjski političar, novinar i profesor Nebojša Vukanović već je ranije pisao kako su usprkos “otporu pojedinaca, odnosi Trebinja i Dubrovnika sve bolji i kako je ubijeđen kako će se za koju godinu sve normalizirati ako Andro Vlahušić ponovo bude gradonačelnik Dubrovnika”.

Vukanović i dalje podupire Vlahušića kao novog pretendenta za prvu fotelju Grada, pa je tako gostovao u jednoj tv emisiji i ponovio:”Kada bi za gradonačelnika ponovo bio izabran Andro Vlahušić u Dubrovniku, jedan veliki čovjek koji je Dubrovnik vinuo u visine i nikada neće tako biti kao što je bilo kada je on bio. Neću da ga puno hvalim, ali on se sastajao s Dobrom Ćukom (bivši gradonačelnik Trebinja, op.a) i super su razgovore vodili. Sigurni smo da bismo slomili barijere koje su napravljene na neznanju. Većina Dubrovčana ne zna da je “Rat za mir” u Dubrovniku krenuo iz Podgorice…”kaže Vukanović u videu.

Koliko je dobra, a koliko loša potpora koju Vukanović i njegovi istomišljenici davaju Andru Vlahušiću, koji se ima namjeru opet kandidirati za gradonačelnika u svibnju ove godine i koliko će to promijeniti nečiji stav o zaokruživanju imena na listiću, ostaje za vidjeti.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *