(VIDEO) ZATO ŠTO SVOJE VOLIM: Miroslav Škoro predstavio ključne točke programa

106

Domovinski pokret na parlamentarne izbore 2020. ide pod sloganom ”Zato što svoje volim”, poznatim stihom iz pjesme Miroslava Škore ”Sude mi”. Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u obraćanju putem društvenih mreža ukratko je predstavio i ključne točke programa Domovinskog pokreta.
„Dragi prijatelji, vrijeme je iznošenja izbornih programa i obećanja, i kao što vidite, neki imaju po nekoliko stotina stranica, jako puno točaka i sve skupa se pretvorilo u natjecanje u laganju i u onoj disciplini ‘što nas košta opet obećat?’. Stoga, Domovinski pokret može jedino svim Hrvaticama i Hrvatima jamčiti, recimo, put na Mjesec s punim pansionom, jer sve je drugo zauzeto,“ ironično je ocijenio Miroslav Škoro.
Domovinskom pokretu je u središtu svih politika hrvatski čovjek, obitelj i domovina, i nikada neće dati svoje vode, zemlju i šume. „Stoga, zato što svoje volimo, nećemo lagati, varati i krasti. Zato što svoje volimo, pustit ćemo policiji da radi svoj posao, DORH-u da diže optužnice i sucima da sude po zakonu. Zato što svoje volimo, omogućit ćemo zdravu poduzetničku klimu, zapošljavanje po sposobnosti i stvaranje uvjeta za povratak u Republiku Hrvatsku“, istaknuo je Škoro. Osim toga, Domovinski pokret neće dopustiti zlostavljanje ugroženih skupina, vladanje državom putem žetončića i pogodovanje etno biznismenima. Brinut će se o djeci i mladima, braniteljima iumirovljenicima.
„Zato što svoje volimo, potaknut ćemo rješavanje pitanja nestalih, graničnih sporova i zakona o izborima i referendumima. Zato što svoje volimo, za sve ćemo putem referenduma pitati hrvatski narod i ako treba odstupit ćemo, podnijeti ostavke i raspisati nove izbore“, zaključio je Miroslav Škoro.

{Facebook}https://www.facebook.com/MiroslavSkoroofficial/videos/vb.127718107295530/733497417387238/?type=2&theater{/Facebook}

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *