ZA JELIN KORAK/ Članovi Fotokluba Šibenik pridružili se akciji

156

Članovi Fotokluba Šibenik pridružuju se HUMANITARNOJ AKCIJI “Za Jelin korak”
Našoj šibenskoj nevisti konavoskih korijena koju je srčani udar zaustavio u trku poklanjamo svoje najdraže fotografije u formatu 70×50 Vama za simboličan iznos od 250kn.

Izaberite sebi koju god želite i sa potvrdom o uplati na račun FK ŠIBENIK HR94 2390 0011 1990 0858 otiđite u foto “Spektar” po Vaš primjerak za na zid.

Božić dolazi. Darujte sebe i Jelenu da ponovo stane na noge i zagrli svoju obitelj, kazali su organizatori ove humanitarne akcije.

Fotografije možete pogledati na profilu Mirande Trklje i za sve informacije obratite se gospođi u inbox.

Podsjetimo, Jelena je prije godinu dana doživjela srčani arest uslijed kojega je nastala hipoksija (nedostak kisika) mozga, a shodno tome i edem (otok) mozga. Nakon par minuta oživljavanja, doktori su je uspjeli oživjeti i davali su joj tek 1% šanse za život jer je Jelena upala u treći stupanj kome. Jeleni je dijagnosticirana spastična tetraplegija uz jake kontrakture na svim zglobnim razinama ruka i noga, prikovana je za neurološka invalidska kolica i ovisna o pomoći drugih osoba. Da bi se ponovno vratila na noge, potrebne su svakodnevne vježbe fizioterapeuta te mnogobrojne operacije.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *