Za predsjednicu Strukovne grupe organizatorica vjenčanja izabrana Ines Nanić

189

Predstavnice agencija sa šireg dubrovačkog područja koje se bave organizacijom vjenčanja udružile su se u Strukovnu grupu organizatorica vjenčanja Županijske komore Dubrovnik.

Na danas održanoj sjednici za predsjednicu su izabrale Ines Nanić (Dubrovnik događanja d.o.o.), a za njene zamjenice Ivanu Smojver (Dubrovnik Design) te Martinu Pavleković (Be positive j.d.o.o.).

Cilj udruživanja ovih agencija je unaprjeđenje uvjeta rada ove djelatnosti te zajednička promocija Dubrovnika, kao najljepšeg mjesta za „najvažniji dan u životu“ budućih mladenaca. Zajedničkim marketinškim aktivnostima promovirat će se destinacija, ali i oni segmenti ponude, tj. poslovni sektor koji je uključen u finalnom proizvodu, vjenčanju, ili marketinški rečeno „DA u DU“.

Nova predsjednica je pozvala sve koji se bave organizacijom vjenčanja, iz cijele Županije, da se uključe u zajednički rad, jer je kako kaže “cilj udruživanja  preuzeti inicijativu i odgovornost za budućnost  ovog sektora te zajedništvom unaprijediti uvijete poslovanja. Zajedničkim radom prema većem cilju i kvalitetnim brainstormingom sigurno možemo doći do boljih rješenja i ideja nego same za sebe”.

Slogan ove Strukovne grupe je „Let Dubrovnik tell your story“.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *