ŽUPKA ŠIRI PREDSJEDNIŠTVO: Marina Ivanović i Victoria Kulišić ušle u Predsjedništvo Župske stranke

290

Predsjedništvo ŽUPKE se pojačalo s dvije Župke. Naime, na protekloj 10. Sjednici  Predsjedništva ŽUPKE, održanoj ovog utorka u Srebrenom, jednoglasno je donesena odluka o  ulasku Marine Ivanović i Victorie Kulišić u Predsjedništvo Župske stranke.  

„Obzirom da smo lokalna stranka koja ima ograničene resurse, posebno u financijskom smislu,  orijentirali smo se na jačanje ljudskih potencijala kao glavnog čimbenika rasta i razvoja ŽUPKE.  U tom smislu, bogatiji smo u vrhu stranke za dvije iznimno kvalitetne i sposobne osobe.“- navodi Predsjednik Antun Bašić. 

Marina i Victoria su članice stranke od prvog dana, u predsjedništvo donose iskustvo iz  privatnog sektora, s diplomom Informatičara i Prvostupnika Turističkog Menadžmenta. Župa je  njihov dom, a one su se odlučile aktivno uključiti u rad stranke „…kako bi zajedničkim  snagama ostavili dobre temelje za buduće župske naraštaje“- ističu Marina i Victoria.  

Fokus stranke je i dalje na radu, stvaranju učinkovite lokalne i regionalne samouprave,  kreiranju infrastrukturnih i socijalnih preduvjeta koji će osigurati nesmetan razvoj lokalne i  regionalne zajednice, pri tome posebno vodeći računa o održivom i ekološki prihvatljivom  razvoju. Fokus je i na stvaranju jasne Vizije Župe za narednih 20 godina. 

ŽUPKA u manje od godinu dana svog postojanja kontinuirano raste, te se broj članova iz dana  u dan povećava, što je potvrda ispravne politike predsjedništva stranke, koja prepoznaje  potrebe svojih sumještana te prati trendove vremena u kojem živimo.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *