Amali na sceni 2018: Teatar Kerekesh s prestavom Grimmix ovu subotu u Dubrovniku!

395

Nakon ljetne pauze program „Amali na sceni 2018“ nastavlja se gostovanjem varaždinskog Teatra Kerekesh s prestavom Grimmix; ovu subotu 03. studenog u dvorani hotela Rixos Libertas u 11 i 17 sati.

Na najduhovitiji mogući način, u svom prvom kazališnom tekstu za djecu i mlade, Ljubomir Kerekeš je na jednom mjestu je okupio najdraže junake iz bajki braće Grimm stvorivši jedinstvenu predstavu za cijelu obitelj. U predstavi se Crvenkapica, Princ, Lovac i Snjeguljica, nakon 200 godina, slučajno susreću, upoznaju, sprijateljuju i zajedno pokušavaju pronaći način da se vrate u svoje bajke.

-Grimmix će po prvi put gostovati u Dubrovniku, a kako su sve predstave Teatra Kerekesh komedije, tako je i ova predstava za djecu komedija na kojoj podjednako uživaju i djeca i roditelji. Radi se o jednoj interaktivnoj predstavi jer djeca, osim što se vole nasmijat, također se žele uključiti u priču – kaže Jan Kerekeš, glumac Teatra Kerekesh, ističući kako pouka predstave je zapravo važnost prijateljstva, povjerenja i pomaganje.

Tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš, a igraju: Mirela Videk, Iskra Jirsak, Zoran Pribičević i Jan Kerekeš.

Predstava traje 45 minuta i prigodna je za uzraste od 3 godine pa na dalje.

Ulaznice za predstavu „Grimmix“ dostupne su online na ulaznice.hr, na recepciji hotela Rixos Libertas, te u poslovnici agencije Elite Travel po cijeni od 40 kuna, a na dan izvedbe 60 kuna.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *