Američki staford rastrgao psića Gibine supruge dok ga je šetala

691

Trogodišnji njemački pomeranac Pepi i njegova vlasnica su 26. listopada oko 9 ujutro izašli iz svoje zgrade kraj splitskog parka Emanuela Vidovića. Odjednom se na njih s udaljenosti od 30 metara zaletio američki staford. Vlasnica staforda je počela vikati da im on neće ništa jer je još beba, no Staford je zgrabio pomeranca za kralježnicu i tresao dok se Pepi nije prestao trzati.

Pepi je izdahnuo na rukama vlasnice u veterinarskoj ambulanti jer mu je tijekom napada staford probio plućno krilo. Slobodna Dalmacija piše da je nesretni pas u vlasništvu Sanje Stipišić, supruge pjevača Zlatana Stipišića Gibonnija (52).

Iz policije su za 24.sata.hr rekli da je jučer dovršeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 30 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, 37-godišnjakinju se sumnjiči da je dana 26.10.2020.godine u Splitu bez nadzora šetala svog psa pri čemu je isti napao i usmrtio drugog psa.

Zbog sumnje u počinjenje gore navedenog prekršaja protiv 37-godišnjakinje podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu, a o cijelom događaju biti će izviještena veterinarska inspekcija.

24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *