Anđelka Andričić: Molim vas pomozite – moj sin je na izmaku snage

114

Molim vas pomozite mom sinu Markici koji boluje od cerebralne paralize. Liječnici mu žele rezati noge, ali mi smo odlučili pomoć potražiti u inozemstvu. 

U Austriji su pristali na operaciju, ali treba nam 140 tisuća eura.  Zato molim sve dobre ljude koji mogu da pomognu da moj sin ne ostane bez nogu – rekla je očajna majka Anđelka Andričić .

 

Kako smo već ranije pisali, Anđelka ima 53 godine, majka je troje djece. Živi u Zagrebu i već neko vrijeme moli za pomoć i hrvatske institucije i narod, ali nema uspjeha.

Živi u siromaštvu, brine se za bolesnog sina Markicu i njegove dvije sestre, od kojih je jedna redovita studentica na Hrvatskim studijima, a druga vrlo dobra učenica koja pohađa osmi razred osnovne škole.

Markica već mjesecima ima otvorene dekubitalne rane koje su nastale zbog čestih boravaka u Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević uslijed infekcije mokraćnog mjehura koja se pojavila 2014. godine. Liječnici u Zagrebu preporučili su rezanje obje noge u kuku na što ni Markica ni majka nisu pristali.

U lipnju prošle godine obratili su se liječnicima u Njemačkoj, a zatim i u Austriji. Liječnici su pristali na operaciju. No, kako majka Anđelka kaže, na traženje objašnjenja u nadležnim bolnicama gdje je Markica hospitaliziran nije naišla na ikakvo razumijevanje.

Slala je apel za pomoć na sve strane pa i portalu Rama-prozor.info. U apelu piše:

„Dragi moj narode, molim vas nemojte nas ignorirati, nego čujte vapaj mog sina Markice. Pomozite mu i vama će dragi Isus pomoć! I moj će sin ako Bog da ustati na svoje noge i zaraditi svoje novce i vama će uzvratiti. Još vas jednom moli da mu pomognete. Voli vas Markica brat po dragom Isusu.”

Sredstva za liječenje Markice Andričića i dalje možete uplatiti na ime:

Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475 SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Kontakt: Anđelka Andričić: 098/958 47 22 Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske

Više o Markici možete pogledati i u RTL prilogu OVDJE

Fenix-magazin/MD/Rama-prozor.info

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *