ANDRIJA JARAK: Nakon sedamnaest godina na Novoj, odazvao sam se novim izazovima i projektima

1063

“Vani si, pričaj!”, to sam čuo preko četiri tisuće puta u zadnjih 17 godina provedenih na Novoj tv. To je značilo da ulazim u domove ljudi kojima treba priopćiti najvažnije informacije iz središta zbivanja. Ogromna odgovornost i velika čast – biti njihovo oko i uho. Nerijetko se grlo stezalo od prizora, ali i srce skakalo od ponosa. Nakon toliko godina, vrijeme je za nove izazove. No, prije no što njih uzmem u naručje treba stati, udahnuti i najiskrenije reći – hvala. Kolegama s Nove tv na prigodama, iskustvima i svim krupnim i sitnim detaljima koji čine svakodnevicu. Posebno hvala gledateljima na povjerenju, poticajima i reakcijama. Zbog vas sve ima smisla”, napisao je na svom Facebook profilu najbolji televizijski novinar, Dubrovčanin Andrija Jarak.

S Nove tv za Jarka samo riječi hvale “za dragog kolegu od kojega su učile generacije”.

-Nakon sedamnaest godina provedenih u Novoj tv, odazvao sam se novim izazovima i projektima. To je jedini razlog za prelazak na drugo radno mjesto, kazao je za Dubrovnik INsider Andrija Jarak.

Na RTL-u su ponosni što će Jarak činiti dio njihovog tima.

“Branitelj, koji je na ratištima proveo mjesece braneći zemlju, gradeći karijeru reportera postao je kroz godine i jedno od najkredibilnijih osoba na medijskoj sceni. O njegovom radu govore i brojne nagrade koje je dobio.”, kazali su iz ove televizijske kuće.

Našem Andriji, dobitniku Večernjakove ruže i TV osobi godine želimo sve najbolje na novom radnom mjestu.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *