Antun Račić došao do pobjede na KSW 43 eventu

189

Odlično je počela hrvatska večer u Wroclawu na KSW 43 eventu. Antun Račić odradio je sjajnu borbu te je slavio jednoglasnom odlukom sudaca u borbi protiv Kamila Selwe.

Dubrovački borac je malo sporije ušao u ovaj okršaj, ispitivajući snage sa svojim protivnikom. Nije znao što očekivati pa nije previše riskirao te je prva runda protekla u vrlo neizvjesnoj borbi bez previše rizika, ali i bez nešto visokog tempa. Ipak, kao da se već pred kraj runde moglo primijeti da je Antun osjetio svog protivnika i ono što može. Nije bilo lako odrediti na koju stranu je otišla prva runda, no srećom na kraju to nije bilo potrebno.

Već od samog početka druge runde Antun je taj koji napada. Primijetio se veliki napredak u stand upu, a i sama sprema mu je bila sjajna, što se već moglo vidjeti i po izgledu na vaganju. Nakon što je dominantno odradio nekoliko izmjena, Antun odvodi borbu na pod, gdje odmah dolazi do pozicije kontrole iz koje nanosi štetu. Neupitno je svojom predstavom osigurao drugu rundu, no ništa nije bilo sigurno te je trebalo tako nastaviti i u posljednjih pet minuta. Antun je u tome apsolutno uspio. Nakon stand up izmjena kroz polovicu rundu, Račić još jednom dolazi do rušenja i vrlo dobre gornje pozicije. Poljak je došao u gard, no nije uspijevao ništa napraviti iz njega, dok ga je Antun nekoliko puta probio udarcima. Tako je borba došla do kraja te nije bilo sumnje tko je pobjednik.

Antun je upisao pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca i može biti više nego zadovoljan svojom predstavom u ovoj izuzetno jakoj MMA promociji. I nema nikakve sumnje kako će ući među kandidate za osvajanje KSW pojasa, budući da je pobjedi s eventa u Dublinu sada pridružio ovu.

fightsite.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *