Atletski klub Dubrovnik poziva na Ljetnu školu atletike

378

Već treću godinu za redom Atletski Klub Dubrovnik organizira Ljetnu školu atletike u terminu od 29.08. do 03.09.2022. godine.

Atletski Klub Dubrovnik organizira školu atletike prema konceptu programa „Atletika za djecu“. Program „Atletika za djecu“ omogućava sudionicima da osnovne atletske kretnje (sprint, trkačka izdržljivost, skakanje i bacanje) budu doživljene i izvođene u atmosferi igre. Psiho – fizički zahtjevi su prilagođeni uzrastu i potiču djecu da s mnogo motiva i entuzijazma sudjeluju u ovom programu.

Naš atletski trening je koncipiran prema principima treninga IAAF (International Association of Athletics Federations) Kid’s Athletics, a to podrazumijeva sljedeće:

  •  trening u trajanju od 1 sata, pet puta tjedno (uvodni dio treninga, pripremni dio treninga, glavni dio treninga A i B, i završni dio treninga).
  •  uzrast od 5 do 7 godina i od 7 do 13 godina.

Mjesto: Dubrovnik, Kralja Tomislava 2 (stadion Lapad).

Organizator: Atletski klub Dubrovnik

Datum i vrijeme početka škole atletike:

30.08.2021. – 04.09.2021.

Treninzi se održavaju u večernjem terminu od 19:00 do 20:00.

Trajanje škole atletike je 5 radnih dana (stadion Lapad), 6. dan odlazi se na  izlet na otok Lokrum gdje djeca borave sa odgovornim osobama kluba – treniraju i kupaju se, igraju i druže.

Broj mjesta je ograničen. Cijena ljetne škole atletike je 350 kn (u cijenu je uključen trošak izrade majice za polaznike, diploma o završenom programu „Atletika za djecu“, te izlet na otok Lokrum, kao i ručak).

Prijave slati na e-mail: akdubrovnik@hotmail.com (Ime i prezime, godište djeteta i broj majice) najkasnije do 23.08.2022.

Odgovorna osoba: Vedad Đugum – trener, mobitel 097 636 0512.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *