BEST OF THE BEST AWARDS: Adventure Dubrovnik treću godinu zaredom nagrađen s najprestižnijim svjetskim priznanjima u turizmu

252

Tvrtka Adventure Dubrovnik treću godinu zaredom nagrađena je s jednim od najprestižnijih svjetskih priznanja u turizmu.  Tripadvisor je izlet, Dubrovnik Sea Kayaking and Snorkeling tour, nagradio s 2022 Tripadvisor Travelers’ Choice™ Best of the Best Awards, i to u četiri različite kategorije!

Evo što Tripadvisor kaže za 2022.g.:

Najbolja firma u Hrvatskoj!
Najbolja kajaking firma u Europi!
Druga najbolja kajaking firma u svijetu!
Treća najbolja water sports firma u svijetu!

Prestižna nagrada se dodjeljuje za 25 najboljih aktivnosti za cijeli svijet, te po geografskim regijama rangirano prema „više od jedne milijarde ocjena i mišljenja stvarnih posjetitelja raznih globalnih destinacija i aktivnosti“.

Prestižna nagrada razlikuje 11 tematskih potkategorija koje uključuju aktivnosti od  „Cultural Tours“, do „Snorkeling and Water Sports“, pa sve do „Food Experiences“ i drugih. Za 2022. godinu, Adventure Dubrovnik je osvojio prestižne nagrade u 4 kategorije, i to za:

Top Overall Experiences — Hrvatska (gdje smo rangirani prvi)
Top Snorkeling and Water Sports — Svijet (gdje smo rangirani treći)
Top Overall Experiences — Europa (gdje smo rangirani deveti)
Top Overall Experiences — Svijet (gdje smo rangirani osamnaesti)

Treću godinu zaredom, firma Adventure Dubrovnik je najviše rangirana kajaking firma u Hrvatskoj i u Europi, te drugo-najviše rangirana kajaking firma u svijetu. Uz napomenu, prošle godine su rangirani 14. u potkategoriji “Top Water Sports in the World”, dok su ove godine rangirani na 3. mjestu.

Za linkove na Tripadvisor nagrade po kategorijama i za više informacija o našim nagrađivanim aktivnostima posjetite web stranicu www.adventuredubrovnik.com

Tripadvisor je najveći svjetski turistički internet autoritet sa oko 300.000 različitih aktivnosti diljem svijeta koje su se tijekom ove i prethodne godine natjecale za ovogodišnju prestižnu nagradu. U natjecanju za ovu prestižnu nagradu koja je dodjeljivana prošle godine, tada se natjecalo oko 400.000 različitih aktivnosti diljem svijeta. Nestanak oko 100.000 Tripadvisor aktivnosti diljem svijeta u razdoblju od oko godine dana je prilično šokantan, te ukazuje na sve poteškoće sa kojima se u današnje doba suočavaju djelatnici u turističkoj industriji. Suosjećamo sa svim ljudima koji su najteže pogođeni kontinuiranim ekonomskim udarima u ovo vrijeme globalne pandemije.

– Želimo izraziti i svoju zahvalnost institucijama Grada Dubrovnika za uspješne radnje koje su poduzeli da neutraliziraju negativne pandemijske okolnosti, te zahvalnost našim lokalnim dobavljačima i partnerima, koji su se skupa sa nama suočavali sa iscrpljujućim izazovima današnjeg turističkog sektora. Puno ljubavi i zahvalnosti našem vrijednom i marljivom timu, čija dosljednost u kvaliteti je donijela radost našim gostima. Za kraj, hvala našim gostima, poručili su iz Adventure Dubrovnik.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *