BEZOBRAZLUK U PROMETU: Parkirao nasred pješačkog prijelaza te iskrcavao goste

189

Izgleda kako se sve prilagodilo turistima i da im se itekako gleda kroz prste za sve prekršaje koje prave, dok se građanima itekako sjedne na grbaču i za najmanju glupost. 

Naime, naša čitateljica je ostala šokirana kad je sinoć ispred hotela Petke ugledala putnički autobus kako iskrcava goste nasred pješačkog prijelaza. Osim što je u potpunosti zaklonio pješački prijelaz, isto tako je zaklonio i preglednost kolnika i nogostupa tako da je tim činom doveo sve pješake u opasnost. 

Čitateljica kaže da je najgore od svega što se vozaču uopće nije žurilo, već je zauzeo zebru ispred hotela sigurno dvadesetak minuta. 

U Dubrovniku je počeo vladati kaos. Misli se samo na profit. Do kad ovako? Najgore od svega što se odgovorni prave da ne vide, te iz tog razloga ovakve situacije i prolaze. Vozača autobusa je trebalo kazniti i odrediti mu drugo mjesto za iskrcavanje gostiju. 

U nas se kao i sve, neki problemi krenu rješavati tek kad netko nastrada pa je možda potrebno da automobil, moped ili motocikl udari pješaka, dijete ili pak starca da bi naše vlasti na ovakve stvari počele reagirati, a vozača može biti sram.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *