Biskupijska završnica KMNL-a Dubrovačke biskupije

182

Biskupijska završnica Katoličke malonogometne lige Dubrovačke biskupije odigrat će se u subotu 13. travnja s početkom u 15 sati na vanjskom igralištu na Ilijinoj glavici u Dubrovniku. 

Prolazak u ovogodišnju biskupijsku završnicu su osigurale sljedeće momčadi: Sv. Križ Gruž 2, Sv. Petar Boninovo, Sv. Andrija Pile, Sv. Marija Magdalena Mandaljena, Sv. Križ Gruž 1 i Župa Svih Svetih Blato.

Odigravanje biskupijske završnice će biti po sljedećem rasporedu:
15:00h (playoff) –Sv. Križ Gruž 1 : Sv. Andrija Pile
15:45h (playoff) – Župa Svih Svetih Blato : Sv. Marija M. Mandaljena
16:30h (polufinale) – Sv. Križ Gruž 1/Sv. Andrija Pile : Sv. Križ Gruž 2
17:15h (polufinale) – Župa Svih Svetih Blato/Sv. Marija M. Mandaljena : Sv. Petar Boninovo
18:00h – Utakmica za 3. mjesto
18:45h – Finale

Pobjednik biskupijske završnice odlazi na nacionalnu završnicu koja će ove godine biti u Zagrebu.

Prvo kolo KMNL-a Dubrovačke biskupije odigrano je u subotu 21. listopada 2023. godine u Učeničkom domu Paola di Rosa u Dubrovniku i od tada je odigrano jedanaest kola. Na ovogodišnju ligu bilo je prijavljeno jedanaest ekipa s devet župa iz dekanata Dubrovnik 1, Dubrovnik 2 i Konavoskog dekanata. Župe koje su sudjelovale na ovogodišnjoj KMNL ligi su: župa sv. Petra – Boninovo, župa sv. Mihajla – Lapad, župa sv. Marije Magdalene – Mandaljena, župa Svete Obitelji – Nova Mokošica, župa Velike Gospe – Rožat, župa Velike Gospe – Katedrala, župa Svetog Križa – Gruž, župa sv. Andrije – Pile te župa Gospe Karmelske, Pločice. Na Korčuli je odigran turnir na kojem je sudjelovalo šest ekipa korčulanskih župa, a pobjednik turnira bila je ekipa Blata koja sudjeluje na biskupijskoj završnici u Dubrovniku.

Tijek natjecanje može se pratiti na: https://www.facebook.com/kmnlmladidbk
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *