Bratstvo sela Močići Zračnoj luci: “Vi ste temeljac razvoja, ali tu cijenu plaćaju u najvećoj mjeri mještani Močića i Čilipa!”

735

Neobičan plakat osvanuo je jutros na oglasnoj ploči, a upućeno je ZL Dubrovnik. U potpisu stoji Bratstvo sela Močići, a između ostalog zahvaljuju Zračnoj luci na ponuđenoj donaciji za obnovu fasade u Močićima.

“Na natječaj smo se javili i priložili troškovnik radova koji iznosi 79.000,00 kuna, a odobrili ste nam 10.000,00 kuna. S obzirom da odobrena sredstva nisu dovoljna ni za postavljanje skele, primorani smo Vam se zahvaliti i odustati od odobrenih sredstava….Predlažemo da odobreni iznos namijenjen Bratstvu sela Močići preusmjerite na neku od udruga za promicanje suživota u zajednici, po mogućnosti iz Dubrovnika ili Zagreba. Njima također pošaljite sve eksplozije, oštećenja kuća, prašinu, zakrčenje seoskih puteva, buku bagera, pikamera, slijetanje zrakoplova u sitne noćne sate, jutarnje topovske udare, kerozin, oduzetu zemlju, smeće, nesnosni smrad tzv septičke jame i asfaltne baze, stalna radna za našu mladost, izgubljenu dobit iznajmljivača kuća ili apartmana, slivne vode koje završe u našim docima i sva ostala svakodnevna dobra koja nam servirate….”

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *