BRAVO MOMCI! Square upisao uvjerljivu pobjedu, Uspinjača je potopljena!

106

U utakmici prvog kola 1. HMNL između Squarea i Uspinjače – drama koja je završila sa sretnim završetkom za dubrovački klub koji je na kraju upisao uvjerljivu pobjedu – 6:3 (1:2).

Početak utakmice kao iz snova za Square. Već u 16 sekundi utakmice Igor Leovski je snažnim udarcem, otprilike s udaljenost od 10-11 metara, pogodio iza gostujućeg vratara za 1:0.

Nakon toga otvorena igra kod oba sastava, a Square je preko Daničića mogao do 2:0, ali je nakon varke nad vratarom, ponajbolji igrač dubrovačkog sastava, ostao bez snage u završnici.

Uspinjača je nakon osjetnog posjeda u igri, a nakon prekida, stigla do vodstva. Za 1:1 pogodio je Tino Čirjak, a u istoj minuti sam na drugoj stativi ostao je Dario Šestić kojem nije bilo teško pogoditi za preokret (1:2). Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao iako su obje momčadi mogle do novog pogotka, piše dbksport.

U drugom poluvremenu prijete i jedni i drugi. Square je dominirao, vršio stalni pritisak, međutim bez prave završnice dok je Uspinjača imala nekoliko prilika ali je sve srećom za Square zaustavljao Alen Turuk.
U 30. minuti Square dolazi do izjednačenja nakon preciznog udarca mladog Andra Zarača. Gosti su tada zaigrali s igračem vratarom, međutim nakon dvije minute – preokret. Adriano Darrer presjekao je loptu na svojoj polovici, krenuo jedan na jedan s igračem-vratarom te prizemnim udarcem pogodio za 3:2!

Minutu kasnije na semaforu je 3:3. Tino Čirjak snažnim udarcem iz neposredne daljine od vrata Squarea postiže svoj drugi pogodak. Uspinjača je i u tim trenucima bila u polju s igračem viška.
Utakmica se prelomila u posljednje dvije minute, a da sva tri boda ostanu u Dubrovniku pobrinuo se Adrijan Micevski s dva pogotka u jednoj minuti i njegov sunarodnjak Igor Leovski za visokih 6:3!!

U drugom kolu Squarea očekuje putovanje u Osijek, stoji u objavi na stranici MNK Square.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *