Centar za poduzetništvo srednjoškolcima prezentirao mogućnosti i važnost stimuliranja poduzetnika

164

Centar za poduzetništvo ugostio je u prostorima Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik učenice Srednje škole Vela Luka. U sklopu posjete, Centar za poduzetništvo prezentirao je inkubacijske i savjetodavne usluge te važnost poduzetničkih potpornih institucija u stimuliranju poduzetnika u njihovim poslovnim pothvatima.

Uz predstavljanje dvaju Poduzetničkih inkubatora u Dubrovniku i Pločama, svoje priče su podijelili i korisnici inkubacijskih usluga. EZ booker je, kako je objasnio jedan od osnivača, Tin Modrić, sustav rezervacija za ture i izlete. Osnivač agencije za digitalni marketing Jutro, Marko Soče, nudi usluge pametnijeg oglašavanja kroz društvene mreže, Google Ads i content marketing.

Obitelj Jelčić je predstavila svoj projekt Naronija, za otkup i preradu voća, kojima je subvencionirani proizvodni prostor u Poduzetničkom inkubatoru Ploče omogućio širenje i razvoj poslovanja.
Centar za poduzetništvo pozdravlja ovakve inicijative škola i građana, jer smatramo da se senzibiliziranjem mladih za poduzetništvo i mogućnosti koje Županija pruža u vidu olakšavanja poduzetničkih početaka, stvaraju preduvjeti za jačanje pozitivne poduzetničke klime.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *