Film "Jel' ti žao?" o međuvršnjačkom nasilju u kinu Visia!

28 Siječanj 2020
Autor :  

Nažalost, bullying je aktualna tema koja na ovaj ili onaj način pogađa svakoga. pogođene su tri skupine: zlostavljači, njihove žrtve i promatrači koji se ne uključuju. Film JEL TI ŽAO? govori o mogućoj četvrtoj skupini, učenicima KOJI STAJU NA STRANU ZLOSTAVLJANIH KOLEGA! Zbog njih je snimljen ovaj film, jer je važno da se ti MLADI ljudi NE IZGUBE U MASI, a svi moramo biti svjesni koje će posljedice biti ako se to dogodi! 

Pozivamo sve građane da dođete na premijeru nagrađivanog nizozemskog filma JEL TI ŽAO? (nagrada UNICEF-a, i dr.) koji govori o međuvršnjačkom nasilju nad jednim dječakom! Navedeni film se prikazuje u sklopu kampanje protiv nasilja nad djecom i međuvršnjačkog nasilja "Nisi sam, ima nas još", koju provodi Udruga Sigurnost u prometu.

Ulaz je besplatan!

Isti će se prikazati dana 30.siječnja 2020.godine u kinu "Visia" u Dubrovniku, sa početkom u 17 sati!

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…