Milan Kujundžić više neće biti ministar u Vladi Andreja Plenkovića

26 Siječanj 2020
Autor :  

Nakon jučerašnjeg sastanka u Vladi, sad je i konačno potvrđeno - Milan Kujundžić više neće biti ministar u Vladi Andreja Plenkovića.

Afera s njegovim kućama, apartmanima i zemljištima postala je prevelik teret za Vladu, pa su Kujundžiću sinoć sugerirali da sam podnese ostavku. On je u prvi mah odbio, ali to mu neće spasiti fotelju, saznajemo.

- Od njega je zatraženo da ode. Razgovara se o načinu njegova odlaska - potvrdio nam je izvrsno upućeni sugovornik.

Kujundžić je zasad odbio sam otići, ali nije isključeno da će ga nagovoriti da podnese ostavku. Inače bi ionako bio smijenjen, pa ministru ostaje izabrati put. On sam je na tiskovnoj konferenciji rekao: Ostavka mi ne pada na pamet!

Kujundžić je inače tvrd orah za pregovore. U ljetnoj rekonstrukciji Vlade, on je također bio jedan od ministara koji je trebao otići. Ali za razliku od Lovre Kuščevića ili Gorana Marića, sam nije htio otići. Također, nije bio niti spreman prihvatiti smjenu poput Tomislava Tolušića ili Nade Murganić i mirno ostati u Saboru. On je tada poručio da neće podržavati Vladu u Saboru, pa ga je Andrej Plenković ostavio u fotelji bojeći se destabilizacije Vlade.

24sata.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…