Sjednica Vijeća za prevenciju Gradskog kotara Mokošica

27 Siječanj 2020
Autor :  

 

U okviru projekta „Mokošica – mjesto sigurnog življenja“, kojeg je osmislila i provodi, u suradnji s lokalnom samoupravom Policijska postaja Dubrovnik, u srijedu 29. siječnja 2020. godine, održat će se sjednica Vijeća za prevenciju Gradskog kotara Mokošica. 

Na sjednici Vijeća raspravljati će se o sigurnosnim i komunalnim problemima u Novoj Mokošici te će biti prisutan predstavnik Civilne zaštite budući je na posljednjoj sjednici postavljen veći broj pitanja u odnosu na ovu problematiku. Sjednica Vijeća za prevenciju ovog Gradskog kotara zakazana je 29. siječnja 2020. godine, u 20.00 sati, u prostorijama Osnovne škole Mokošica. Sjednice Vijeća su otvorene za javnost i  mogu prisustvovati svi građani ovog gradskog naselja. Posebno se pozivaju predstavnici stanara stambenih zgrada u Novoj Mokošici da sudjeluju u radu Vijeća.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…