Službeno poznate sve žrtve pada helikoptera u kojem je poginuo Kobe Bryant

27 Siječanj 2020
Autor :  

 

Službeno su poznate sve žrtve velike helikopterske nesreće u Kaliforniji u kojoj je smrtno stradao Kobe Bryant, jedan od najvećih košarkaša i sportaša u povijesti. Osim njega, poginulo je još osmero ljudi. Do nesreće s tragičnim posljednicama je došlo oko 9:47 minuta po lokalnom vremenu. Da tragedija za obitelj Bryant bude još gora u nesreći je poginula jedna od četiri kćeri Kobea Bryanta. Riječ je o 13-godišnjoj Gianni. Uz njih dvoje u helikopteru su život izgubili i suigračica Gianne, Alyssa.

Nju su pratili roditelji, John i Keri Altobelli. John Altobelli je imao 56 godina, a radio je kao trener baseballa na jednom fakultetu u Orange Countyju. On i supruga su pratili kćer na utakmicu koja se trebala održati u podne.

Bryantova kći Gianna i Alyssa Altobelli su zajedno igrale košarku za Mamba Akademiju.

Naknadno se saznalo da je među poginulima i Christina Mauser, košarkaška trenerica u jednoj privatnoj školi u Orange Countyju.

Los Angeles CBS još piše da su u nesreći u padu helikoptera poginuli Sarah Chester i njena kći Payton. Pilot helikoptera bio je Ara Zobayan.

dnevno.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…