Tradicionalna humanitarna manifestacija „ Dan ljute naranče za Festu sv. Vlaha 2020.“

27 Siječanj 2020
Autor :  

 

Udruga DEŠA – Dubrovnik tradicionalno organizira humanitarnu manifestaciju „Dan ljute naranče“, koja će se održati na Kandeloru, u nedjelju 02. veljače 2020. u Gradskoj kavani od 11:00 – 17:00 sati, zajedno sa Festom od vina. 

Želja nam je našim „slasnim“ doprinosom uveličati Festu svetog Vlaha te promovirati naš lokalni resurs, ljutu naranču. Manifestacija potiče volonterstvo i humanitarnost cijele naše zajednice u koju su uključeni brojni restorani, slastičarne, hotelske kuće te pojedinci. Svi oni se rado odazovu našem pozivu, te pripremaju raznovrsne slastice od ljute naranče koje ćemo prodavati u nedjelju od 11 – 17 h u Gradskoj kavani. 

Prihod od prodaje biti će doniran u obliku bonova za hranu za 4 siromašne obitelji, sukladno dogovoru sa Caritasom Dubrovnik. Ove obitelji su na rubu egzistencije i bore se s teškim bolestima. 

Pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže u nedjelju u Gradskoj kavani i kupnjom slastica pomognu onima u potrebi. 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…