DAMAC International zainteresiran za nekretnine u Istri, Dalmaciji i Dubrovniku

580

DAMAC International vidi potencijal u nekretninama na lokacijama u Istri, Dalmaciji i Dubrovniku, navodi Wael Al Lawati, viši potpredsjednik međunarodnog poslovanja u DAMAC-u.

“Hrvatska ima puno za ponuditi slikovitim mjestima za stambene zajednice, kao i privlačnu turističku destinaciju za turiste, što predstavlja ogroman potencijal za ugostiteljske projekte”, rekao je Al Lawati.

“Istra ima prednost blizine brojnim zemljama poput Italije i Slovenije i time olakšava pristup turistima koji putuju automobilom. Hrvatska zemljopisna raznolikost čini zemlju vrlo atraktivnim za DAMAC jer otvara mnogo mogućnosti za planiranje različitih projekata “.

Interes DAMAC-a za Hrvatsku naslanja se na nedavni posjet predsjednika DAMAC-a Hussaina Sajwania, koji je obilazio zemlju i sastao se s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović u srpnju 2017. kad su se razmatrale mogućnosti suradnje u sektoru nekretnina.

“DAMAC ima kapital i sredstva za realizaciju projekata velikih razmjera s pravim lokalnim partnerima i uz suradnju s Vladom. Uskoro bismo mogli najaviti veliki projekt u Hrvatskoj”, dodao je Al Lawati, piše seebiz.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *