“Dani otvorenih vrata EU projekata u Dubrovačko neretvanskoj županiji”

462

Dani otvorenih vrata EU projekata u Dubrovačko-neretvanskoj županiji održavat će se od 5. do 13. svibnja 2018. na niz lokacija – od Bruxellesa, Dubrovnika do Putnikovića i Korčule.

Događanje je organizirala Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA u suradnji s Centrom za poduzetništvo, Razvojnom agencijom Grada Dubrovnika DURA-om, Korčulanskom razvojnom agencijom za lokalni razvoj KORA-om i Općinom Ston povodom obilježavanja Dana Europe i Europskog tjedna.

Dani otvorenih vrata EU projekata realizirani su u sklopu programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i kampanje koju provodi Europska komisija pod nazivom“Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

Iz programa izdvajamo:

Srijeda, 9.svibnja 2018. – PUTNIKOVIĆI, poluotok Pelješac

Građani mogu razgledati Dom vinarske tradicije u Putnikovićima na poluotoku Pelješcu, obnovljenom kroz EU projekte od 10 do 14 sati te saznati više o EU projektima koji se provode na području Županije.

DUNEA u suradnji s Općinom Ston predstavlja novo izdanje brošure Pelješac – vinsko carstvo.

 

Ostatak programa pogledajte u fotogaleriji.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *