Dani otvorenih vrata u Domu za stare i nemoćne osobe Ravno

480

Obaviještavamo potencijalne korisnike i njihove obitelji da su u tijeku završne pripreme za otvaranje Doma za stare i nemoćne osobe Ravno i da su  započele prijave korisnika.

Dom se nalazi na samom jugu Hercegovine, na području općine Ravno, gdje korisnici mogu uživati u čistom zraku i cvrkutu ptica, daleko od svakodnevne užurbanosti. Ustanova ima predivan pogled na Popovo polje i rijeku Trebišnjicu. Izgrađeni objekt zadovoljava sve socijalne standarde koje nalaže zakonska regulativa za ovu djelatnost. Smještaj je predviđen za 54 osobe u 18 trokrevetnih soba, koje su opremljene vlastitim kupatilom te ostalim sadržajima potrebnim za svakodnevni život.

O korisnicima će brinuti njegovateljice koje su uspješno prošle obuku za navedeno zanimanje, a na raspolaganju će svakodnevno biti i medicinska sestra i fizioterapeut te liječnik po potrebi.

O kvalitetnom provođenju slobodnog vremena korisnika brinuti će socijalna radnica. Cijena smještaja iznositi će između 900,00 i 1.200,00 KM mjesečno ovisno o zdravstvenom stanju korisnika.

Dani otvorenih vrata održati će se 23. i 24. ožujka u vremenu od 10:00 do 18:00 h. Svi zainteresirani će moći obići prostorije doma, a osoblje će im biti na raspolaganju za sva pitanja.

Za sve dodatne informacije i prijave korisnika budite slobodni kontaktirati nas na broj:  

063 289 222 – Anita Previšić Bukvić

063 511 598 – Antonela Marčinko


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *