DOBROSLAVIĆ I FRANKOVIĆ NA GRUŠKOJ PLACI: Sigurni smo u pobjedu!

609

Jutros su se HDZ-ovi kandidati za gradonačelnika i župana, Mato Franković i Nikola Dobroslavić, sa svojim zamjenicima družili s građanima na gruškoj placi.

-Družimo se s građanima u okviru predizborne kampanje, dijelimo promidžbene materijale, naše programe. Građani imaju pozitivne reakcije, naravno, odlučit će 16.svibnja kako i tko će ići u drugi krug, ako će drugog kruga biti. Ono što je jednako važno, ako ne i najvažnije, građani će odlučiti tko će sjedati u Gradskom vijeću. Ključno je da u vremenima pred nama imamo stabilno Gradsko vijeće, koje će biti proaktivno i snalaziti se u situacijama koje su pred nama, rekao je jutros okupljenim novinarima gradonačelnik Mato Franković.

Župan Nikola Dobroslavić zadovoljan je tijekom kampanje.

-Ovo je naš uobičajeni način vođenja kampanje, želimo kontakt s građanima, čuti što nam govore, objasniti stavke našega programa. Program je najvažniji za iduće razdoblje i ljudi koji nose taj program. U svim dijelovima naše županije, gradovima i općinama se družimo s građanima. Evo danas idemo u Gospino polje, Neretvu, Korčulu. Svi smo nakon kontakta s građanima “pametniji” i bolje jedni druge razumijemo. Imamo veliku potporu građana, sigurni smo u pobjedu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *