Dodatne dvije izvedbe Mare i Kate na programu Igara

942

Zbog velikog interesa publike dodane su dvije izvedbe Mare i Kate, koje će se odigrati u srijedu i četvrtak, 3. i 4. kolovoza u 23 sata na Kazermi pod Svetom Marijom.

Mara i Kata autorski je projekt redatelja Saše Božića koji je nastao u suradnji s dramskim umjetnicama Natašom Dangubić u ulozi Mare i Doris Šarić Kukuljicom u ulozi Kate, a koji je premijerno izveden na 71. Dubrovačkim ljetnim igrama. Inspiriran je legendarnom emisijom HR Radio Dubrovnika Na posjedu u kundurica te knjigom Dubrovačke kundurice Dese Begović Mrkušić, no Mara i Kata zapravo počinju tamo gdje originalna radio snimka završava. Izvrsne glumice u duetu komentiraju i kritiziraju sve i svakoga, a svojim specifičnim humorom te tempiranim komičnim obratima i originalnim jezikom publiku, u uvijek do posljednjeg mjesta ispunjenom gledalištu, dovode do suza.

Ulaznice za predstavu dostupne su preko festivalskih mrežnih stranica www.dubrovnik-festival.hr ili servisa www.ulaznice.hr te na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1), svakim danom od 9 do 21:30 sati. Kupnjom Mastercard® i Maestro® karticama ostvaruje se 10 % popusta dok kupnja u iznosu od preko 500 kn donosi voucher za 30 % popusta na festivalske suvenire.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *