“Dokažimo da zajedno možemo sve”: mimohod djece i osoba s poteškoćama na Stradunu uz prigodni program!

250

Dana 06.listopada nekoliko Dubrovkinja uz udrugu Dva skalina, organizira mimohod djece i osoba s poteškoćama uz sportske klubove, branitelje, udruge, društva, vatrogasce, policiju, umjetnike, glazbenike, turističke vodiče i sve one koji čine Grad, kako bi podigli svijest o osobama s invaliditetom, odali priznanje njihovim roditeljima i poslali jednu lijepu poruku iz Dubrovnika u Hrvatsku i svijet. Uz ovu akciju su i udruga Zajedno do zdravlja i Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije, a organizatori pozivaju i sve one osobe s poteškoćama, djecu i njihove roditelje koji nisu članovi nijedne udruge da im se priključe!

Program će početi u 10 sati, mimohod će ići od Sponze do velike Onofrijeve fontane i nazad, gdje će se pred Sponzom održati torta party, a sve građane, posebno djecu s posebnim potrebama i njihove roditelje zabavljat će klape, folklorni ansambli i plesna studia. Sav prihod ovog događanja ići će za opremanje prilagođenog igrališta pred novoizgrađenim Centrom za djecu s poteškoćama.

Organizatori pozivaju sve roditelje i njihovu djecu, osobe s invaliditetom, kao i sve one koji žele sudjelovati u mimohodu, dođite u subotu na Stradun! Besplatna parkirna mjesta za roditelje i osobe s poteškoćama rezervirana su na parkingu iza Grada, kod Pizzerie Tabasco.

U sklopu ovog događaja koji su organizatori nazvali “Dokažimo da zajedno možemo sve”, dan kasnije, 07.listopada 2018. roditelji djece i osoba s poteškoćama moći će uživati vožnji brodom od Gruža do hotela Admiral, gdje ih čeka piće dobrodošlice, zakuska i pokloni. Po završetku zabave za roditelje, organiziran je prijevoz do Gruža ili do njihovih domova. 
 
Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati, a želite pomoći, možete to učiniti uplatom na račun udruge Dva skalina: HR7924070001100305036 ( naznaka: za igralište)
 
 
 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *