DUBROVAČKA BOLNICA ODBILA DONACIJU ZA RODILIŠTE

337

Kako smo već pisali, Dajana Zeko i Iva Funtek su u suradnji s udrugom Mame iz Dubrovnika prikupile značajnu donaciju za dubrovačko rodilište, preko 500 komada odjeće za bebe, pelena, tetra pelena, toplomjera, izdajalica za rodilje, duda, bočica, babarina, spavaćica za rodilje, posteljine za dječje krevetiće i plišanih medvjediće s antialergijskim punjenjem.

Žene su imale namjeru donaciju ovih dana predati OB Dubrovnik te pisali mailove i pokušavali ih kontaktirati, međutim odgovora nije bilo. Poslali smo upit dubrovačkoj bolnici i dobili sljedeći odgovor:

Zaprimili smo Vaš upit o predaji donacije Općoj bolnici Dubrovnik koju su prikupile gospođe Dajana Zeko i Iva Funtek i o vašem interesu za nazočenje događaju primanja donacije.

Ovim putem zahvaljujemo gospođama Dajani Zeko i Ivi Funtek na iskazanom interesu i nesebičnom angažmanu za prikupljanje donacija (odjeća za bebe, pelene, tetra pelene, toplomjeri, izdajalice za rodilje, dude, bočice, babarini, spavaćice za rodilje, posteljina za krevetiće, plišani medvjedići s antialergijskom djelovanjem) za potrebe rodilišta Opće bolnice Dubrovnik koja zahvaljujući redovnom planu nabave i dosadašnjim donacijama roditelja i građana ne oskudijeva s resursima koji su predmet donacije, te će vrijedna donacija zasigurno biti od pomoći potrebitijim rodilištima drugih zdravstvenih ustanova.

Je li razlog odbijanja donacije taj što dubrovačka bolnica ne oskudijeva resursima ili se radi o neprimanju donacije zbog prozivanja Ive Funtek pojedinih doktora u medijima vjerojatno nećemo nikada saznati.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *