DUBROVAČKI STUDENTSKI DOM: Uz smještaj za advent možete izabrati i “Vruću primorku”

896

Klasična dvokrevetna soba s bračnim krevetom ili s dva odvojena kreveta po cijeni od:

240 KUNA noćenje s doručkom za jednu osobu

350 KUNA noćenje s doručkom za dvije osobe 

* Nadoplata za polupansion iznosi 50 KUNA po osobi i po danu.

* Nadoplata za puni pansion iznosi 100 KUNA po osobi i po danu.

Vjerojatno ste promislili kako je ovo oglas nekog dubrovačkog hotela, ali prevarili biste se. Naime, Studentski centar Dubrovnik na svojim stranicama objavio je adventsku ponudu “ADVENT NA DRUGAČIJI NAČIN”.

” ISKORISTITE JEDINSTVENU PONUDU I OTKRIJTE DUBROVNIK. PROVEDITE ADVENTSKO VRIJEME ILI DOČEKAJTE NOVU GODINU S NAMA U PRVOM HRVATSKOM AKADEMISU. 

VRIJEME JE ZA NEKA NOVA ISKUSTVA!” – piše na stranicama Studentskog centra.

Pod Akademisom se podrazumijeva smještaj u Studentskom domu, a ponuda je sljedeća: 

Na stranicama također stoje detalji o sobama kao i mogućnost polupansiona ili punog pansiona što možete pogledati OVDJE.

Studentski centar se očito osim hotelijerstvom počeo baviti i ugostiteljstvom za šire mase, pa tako od sutra možete naručiti čak i dostavu na vaša vrata, a što je uzbuđeno danas i sam objavio ravnatelj Studentskog centra Marko Potrebica na svome Facebook profilu.

Iz bogate ponude restorana Academis ovaj tjedan izdvajaju i domišljato nazvanu kobasicu  “VRUĆA PRIMORKA U PECIVU” u kojoj možete uživati u toplini vašeg doma. 

Ako ste mislili da je to sve što Akademis Academia nudi u svojoj ponudi, varate se. Ako pravite neku veću proslavu i ne znate koga nazvati, tu je Akademis Academia koja u svojoj ponudi ima čak i catering.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *