Dubrovnik u najavi ima redovne linije prema Moskvi i Istanbulu za ovu zimu

279

Dvije strane aviokompanije najavile su redovne letove prema Zračnoj luci Dubrovnik u predstojećem zimskom redu letenja. Radi se o redovnim linijama iz Rusije i Turske.

Ruski avioprijevoznik koji prometuje na redovnim i charter linijama, Ural Airlines, jednom tjedno povezuje Moskvu (Zračna luka Domodedovo) i Dubrovnik.

Iako je ova linija prvotno trebala prometovati kao sezonska (do kraja listopada ove godine), Ural Airlines je otvorio prodaju između Dubrovnika i Moskve za cijeli zimski red letenja. Letovi su dostupni za booking jednom tjedno, svake subote, sve do kraja ožujka sljedeće godine! Iz kompanije ističu da će realizacija letova prije svega ovisiti isključivo o potražnji i mogućim promjenama u putničkim restrikcijama, što je svojevrstan klasik od izbijanja globalne pandemije.

S druge strane, Turkish Airlines najavljuje letove u zimskom redu letenja između Istanbula i Dubrovnika! Karte su u prodaji za sve zimske mjesece koji su pred nama, a letovi će prometovati dva puta tjedno, svake srijede i subote.

Uz Turkish Airlines i Ural Airlines, ranije smo najavili da će španjolski Vueling ove zime također prometovati na redovnoj liniji između Barcelone i Dubrovnika, čime dubrovačka zračna luka trenutno ima u najavi tri međunarodne linije u predstojećem zimskom redu letenja!, donosi Croatian Aviation.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *