Dvodnevna radionica za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima u Dubrovniku

459

Hrvatska gospodarska komora (HGK) i Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) provode dvodnevnu radionicu za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima u Dubrovniku 9. i 10.  (četvrtak i petak) ožujka.

Podsjećamo da prema da prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) od 3. prosinca 2019. godine sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma.

Edukacija uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju. 

Rok za prijavu je 7. ožujak, a prijaviti se možete preko ovog linka. -priopćili su iz HGK.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *