EARTH, SEA & FIRE – Dubrovnik Triatlon

485

EARTH, SEA & FIRE naziv je novog triatlonskog natjecanja u Dubrovnika, zakazanog za 13. listopada 2018.
Prvi triatlon ikada u najjužnijem gradu Hrvatske, nudi dvije discipline za individualne natjecatelje i štafetne timove – Olimpijski triatlon koji uključuje 1,5 km plivačke dionice u 2 kruga, 40 km biciklističke dionice u 4 kruga te 10km trkačke dionice u 4 kruga, dok Sprint triatlon uključuje 0,75 km plivačke dionice u 1 krugu, 20 km biciklističke dionice u 2 kruga te 5km trkačke dionice u 2 kruga.
Mirno more, super-brze, ravne biciklističke i trkačke dionice dubrovačkog zaljeva Gruž čine savršenu arenu za iskusne triatlonce koji žele oboriti osobni rekord na standardnim triatlonskim duljinama ili pak ciljaju na rušenje nekog većeg rekorda.

Početnici će pak imati priliku za autentičnu vatrenu triatlonsku inicijaciju, natječući se bok uz bok s najboljim triatloncima na odličnoj destinaciji, uz savršenu klimu i prijateljsku atmosferu.

Već pozicioniran kao atraktivna destinacija za aktivan odmor, Dubrovnik je grad koji puno toga dijeli s duhom triatlona: postojanost, neumornu strast, sposobnost suočavanja s padovima i uzdizanje nakon svakog od njih. Njegova će spektakularna povijesna arhitektura ove jeseni postati savršena kulisa za proslavu prvog EARTH, SEA & FIRE triatlona.

Bilo da ste početnik ili Ironman finišer, 13.10. pozvani ste u Dubrovnik!
#Ignite your inner fire!
Za registracije i sve potrebne informacije posjetite službenu web stranicu www.earthseafire.eu/hr.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *