Edward Norton proveo dan uživajući u autohtonoj gastronomskoj ponudi i prirodnim ljepotama Elafita

808

Edward Norton koji će na trećem Ponta Lopud festivalu održati seriju predavanja i radionica za glumce jučerašnji je dan proveo na Koločepu gdje je uživao u autohtonoj gastronomskoj ponudi i prirodnim ljepotama Elafita. U večernjim satima na Lopudu je održana večera u čast svih mastera i predavača festivala.

Norton je već izrazio svoje oduševljenje formom festivala koji na jednom mjestu okuplja filmske umjetnike i profesionalce u razgovorima i razmjenama iskustava i energija, i naglasio kako je većina onog što je kroz profesionalnu karijeru naučio proizašla iz razgovora sa starijim kolegama kroz brojne pojedinosti  iz njihovih iskustava.

Filmski program na plaži hotela RMH Lopud Lafodia Resort & Wellness večeras otvara projekcija filma OSLIKANI VEO, Johna Currana, a Edward Norton koji u tom klasiku igra glavnu ulogu pozdravit će sve prisutne.

Treći Ponta Lopud festival održava se od 20. do 24. lipnja 2023.

Ulaznice za filmske projekcije na plaži hotela RMH Lopud Lafodia Resort & Wellness, kao i karte za transfer brodom, mogu se kupiti preko sustava www.ulaznice.hr  ili izravno preko poveznice ulaznice.hr/r/Ponta-Lopud.

Sve informacije o programu i popratnim sadržajima Ponta Lopud festivala dostupne su na službenoj mrežnoj stranici www.pontalopud.hr  te putem društvenih mreža festivala.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *