Ekipa “14 slova” osvojila League of Legends turnir

584

Protekla tri vikenda se održavao besplatni online gaming turnir League of Legends u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga u suradnji s Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika. Turnir se igrao prema odredbama službenih pravila Riot Games organizacije. Na turniru je nastupilo 16 ekipa podijeljenih u 4 skupine, a po 2 najbolje ekipe su se plasirale u knock-out fazu turnira.

Prvo mjesto je osvojila ekipa 14 slova iz Zagreba, koji su u uzbudljivom finalu u nedjelju 16. svibnja poveli 2:0 protiv ekipe Monkas koja je također bila iz Zagreba.  Ekipa Monkas je izjednačila na 2:2, a u odlučujućoj igri su bolji bili 14 slova. Dan prije, u subotu 13. svibnja ekipa iz Splita One Ring je sa 3:0 bila bolja od dubrovačke ekipe Inevitable V.

Svaki dan turnira je održan i uz prijenose uživo iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga.

Najbolje ekipe za nagrade su dobili 3D printane pehare, te sljedeće nagrade: 1. mjesto: 5x  Premium Mystery Skin (garantiran skin od 975RP+), 2. mjesto: 5x Mystery Skin i 3. mjesto: 5x Masterwork Chest + Key.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *