Eljekarna24 je ZDRAVLJE I LJEPOTA na dohvat ruke!

181

Eljekarna24 je ZDRAVLJE I LJEPOTA na dohvat ruke, dostupno u svako vrijeme, 24 sata na dan – to je Vaš izbor za internet kupnju!

Pronađite rješenje za svoje tegobe u bilo koje doba dana uz eljekarnu24. U svojoj ponudi nude Vam vrlo širok izbor dodataka prehrani, medicinskih proizvoda, proizvoda za samoliječenje, kozmetiku za žene i muškarce te za Vaše dijete.

Za bilo kakvo pitanje ili stručan savjet, tu su za Vas stručnjaci eljekarne24, magistre i magistri farmacije iz Ljekarni Švaljek, koji su uvijek na usluzi i spremni odgovoriti na svako Vaše pitanje, nesebično dijeleći svoje znanje.

Stalnim stručnim usavršavanjem kroz razne edukacije, suradnjom s drugim zdravstvenim stručnjacima te izuzetnom aktivnošću u svom javnozdravstvenom djelovanju preko širenja svijesti o zdravlju raznim člancima, predavanjima i zdravstvenim akcijama (promocijama, savjetovanjima, mjerenjima), nastoje biti lider u zdravstvenom savjetovanju na našem području.

Brinite o svom zdravlju i ljepoti!

Iz udobnosti Vašeg doma dođite do svega što vam je potrebno, čitajte zanimljive članke o zdravlju, iskoristite akcije i pogodnosti koje su pripremili za Vas, naručujte preko Vaše eljekarne24!

Eljekarna24 novi je partner portala Dubrovnik INsider u tradicionalnom darivanju čitatelja, a u tjednima koji slijede imate priliku osvojiti poklon pakete za LJEPOTU I ZDRAVLJE-IMUNITET!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *