EU FOND ZA REGIONALNI RAZVOJ ODOBRIO SUFINANCIRANJE NEUROREHABILITACIJE ROBOTIKOM U POLIKLINICI GLAVIĆ DUBROVNIK

404

Iz Poliklinike Glavić stižu odlične vijesti, Europski fond za regionalni razvoj odobrio je sufinanciranje neurorehabilitacije robotikom u Poliklinici Glavić.

” S izrazitim ponosom dijelimo s vama vijest kako su Republika Hrvatska te Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta prepoznali važnost i uspjeh neurorehabilitacije robotikom te kroz EUROPSKI FOND za regionalni razvoj ODOBRILI SUFINANCIRANJE projekta Poliklinike Glavić Dubrovnik: “Robotikom do samostalnog hoda i smanjenja stope invalidnosti” u kojem je kupljen najsofisticiraniji uređaj za neurorehabilitaciju nogu – LOKOMAT!

Potaknuti hrabrošću i snagom naših pacijenata koji su se upravo zahvaljujući najučinkovitijoj rehabilitaciji na robotskom uređaju Lokomat, vratili samostalnom životu te stali na vlastite noge i osjetili ljepotu samostalnih koraka, trudili smo se u višegodišnjoj borbi s administracijom te osiguravanjem što boljeg i kvalitetnijeg liječenja u našem Gradu i Domovini.

Realizacijom i sufinanciranjem ovog projekta Poliklinika Glavić je još jednom pomaknula granice rada i poslovanja u medicini te uz pomoć Europske unije i europskih fondova pozicionirala hrvatsku neurorehabilitaciju kao nezaobilaznu svjetsku destinaciju uz bok s najvećim i najcjenjenijim državama i klinikama čime je Hrvatskoj omogućila najveći svjetski standard liječenja.

Kao i do sada, Poliklinika Glavić ovaj uspjeh neće zadržati samo za sebe već će objavom u narednim danima, na sebi svojstven način, nastaviti pomagati te ovaj uspjeh podijeliti s najpotrebitijim pacijentima iz zemalja članica Europske unije, ali i iz zemalja koje će to tek postati.

Hvala svim odgovornim institucijama, konzultantima te svima koji su nam svojim savjetima pomogli u realizaciji ovog projekta, no ponajviše hvala požrtvovnom radu naših zaposlenika te trudu naših pacijenata koji su nam bili glavna pokretačka snaga u pisanju, apliciranju i provedbi ovog projekta.

Kroz ovaj projekt će dio vas i vašeg truda ostati zauvijek “zapisan” u sigurnijem koraku osoba kojeg ste im omogućili svojim angažmanom.

Poliklinika Glavić”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *