Evo par trikova kako zavesti mušakrca

962

Svima se ovo dogodilo barem jednom u životu, no ono što je bitno znati jest da propuštamo mnoge prilike kada sami sebe kočimo, pogotovo u situacijama kada želimo nekoga zavesti.
Zavođenje možemo nazvati umjetnošću, a da pritom ne mislimo na nešto nedostižno i komplicirano, zapravo, zavođenje je vrlo jednostavno. Ono može uvelike uljepšati vaš život i poboljšati vašu energiju, pa čak i ako ne preraste u nešto ozbiljnije. Zavođenjem jačamo svoju seksualnu energiju, a pritom smo uzbuđeni i zabavljamo se, pa zašto se onda ne prepustiti čarima zavođenja?

Igrajte se pogledima

Ono što je najzanimljivije kod zavođenja jesu pogledi koje izmijenjujemo prije samog razgovora. Ako još dosad niste razgovarali s muškarcem kojeg pokušavate osvojiti, a uočili ste ga u vašem omiljenom kafiću dok ispijate popodnevnu kavu ili u kasne večernje sate dok se u klubu zabavljate s prijateljima, zavođenje započnite jednostavnim pogledom.

Pripazite da pogled ne traje duže od nekoliko sekundi, a kada uočite da vam je muškarac vratio pogled, glavu odmaknite u stranu te nastavite s vašim aktivnostima.

Zatim ponovite kratke poglede više puta kako bi mu dali do znanja da vam se sviđa, a onda ubacite i suptilan osmijeh, no nasmiješite se okrećući glavu prema društvu, kako biste ga zbunili.
Ako osjetite da vam muškarac vraća pažnju, nasmiješite se ovaj put direktno kako biste mu dali do znanja da se zabavljate igrom pogleda. Zatim pričekajte da vam muškarac prvi priđe, a ako to ne učini, fizički mu se približite, a da pritom ništa prvi ne poduzmete.

Tako ćete mu jasno dati do znanja da vam se sviđa i da ste spremni na razgovor.

Budite zabavni
Bilo da ste s muškarcem već razgovarali ili vam je tek prišao nakon igre pogledima, dajte mu jasno do znanja da se zabavljate i da ste opušteni. Muškarci vole uživati u jednostavnim i opuštenim razgovorima, upravo zbog toga što žene često znaju biti komplicirane.

Smijte se malo više i od srca. Ništa ne osvaja toliko dobro kao jednostavan osmijeh. 

Pokažite mu da vas zanima.

Muškarci vole pažnju jednako kao i žene, a posebno će im se svidjeti ako pokažete interes za njegove priče. Pozorno slušajte o onome što ga interesira i razgovarajte o tome kako biste mu dali do znanja da volite slušati i da vas zanimaju nove stvari.

Pažljivo birajte teme za razgovor

Kod upoznavanja pripazite da ne provedete većinu vremena pričajući samo o sebi. Budite tajnoviti i ne odajte baš svaku informaciju iz svog života olako. Birajte zabavne teme koje će ga nasmijati, time ćete mu ostati zanimljivi te će se veseliti svakom vašem ponovnom izlasku znajući da će mu biti zabavno s vama.

Iako biste sigurno htjele spomenuti bivšeg dečka koji vas je povrijedio i kako ne želite da se to ponovi, zadržite tu priču za sebe ili ju podijelite s prijateljicama. Nitko ne želi slušati o bivšima i ozbiljnim temama na početku upoznavanja, takve teme ostavite za ozbiljne veze.

 Dodirujte ga
Vjerovale ili ne, muškarci jednako uživaju u dodirima kao i žene. Suptilni dodiri mogu izazvati pravu bujicu emocija kod oba spola, zato se nemojte ustručavati dodirivati partnera s kojim izlazite. Dodiri će imati još intenzivnije djelovanje ako se budu činili spontanima i “slučajnima”, a vaš muškarac će sigurno uživati u njima.

 

IZVOR: krenizdravo.rtl.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *