EVO TKO ZAPOŠLJAVA U NAŠOJ ŽUPANIJI…

882

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 19.4. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 30.4. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

Platanus d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž), noćnog recepcionara (m/ž), pomoćnog konobara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Plat, a rok prijeva je 16.4. Potrebno je više osoba na poziciji i srednja stručna sprema. Očekuje se radno iskustvo od minimalno godinu dana. Provjerite detalje ovdje.

Work Support j.d.o.o. zapošljava za potrebe klijenta keramičara / zidara / tesara (m/ž), radnika na građevini (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više osoba na pozicijama, a uvjet je završena osnovna škola. Provjerite više na linku.

Beti zapošljava medicinsku sestru – zdravstvenu njegu u kući (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća poslove medicinske sestre i zdravstvenu njegu u kući. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Pruža se mogućnost smještaja. Provjerite detalje putem linka.

Ljekarna Jasminka Mišković traži farmaceutskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Cavtat, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje putem linka.

Rambex d.o.o. traži pomoćnog kuhara (m/ž) u Okuklju. Rok prijave je 17.4. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite više putem linka.

OSiGURANJE24 d.o.o. zapošljava distrubutera osiguranja (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 15.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se očekuju radno iskustvo od minimalno dvije godine, minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje ovdje.

Atts d.o.o. zapošljava djelatnika u poljoprivredi (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 16.4. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola C kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Taipan – zaštita d.o.o. zapošljava sushi majstora (m/ž) u Orebiću. Prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Potrebno je radno iskustvo minimalno dvije godine. Posao obuhvaća pripremu i izradu sushija prema osmišljenom sushi konceptu. Više na linku.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *