Fedde Le Grand unatoč svemu dokazao da sezona u Revelinu još nije gotova

466

Jedan od najboljih svjetskih DJ-a, Fedde Le Grand, ponovno je dokazao da ga domaća publika obožava! Bez panike i s ogromnom željom za sviranjem odrađena je još jedna odlična večer.

Još jedan u nizu odličnih gostovanja u Revelinu imao je Fedde Le Grand. Odlična atmosfera, nezaboravan provod, samo su dio provoda koji se dogodio u Revelinu. Pozitivna energija domaće publike, odličan set i neponovljiva zabava obilježili su petak večer u Revelinu.

Unatoč lažnoj dojavi o bombi na samom početku večeri kada je klub tek otvorio, bez ikakve panike mali broj gostiju koji je tek stigao na zabavu morao je nakratko napustiti prostor, ali se sve jako brzo odigralo i zabava se mogla nastaviti.

“Unatoč većini neistinitih navoda koje su do sada objavljene, klub Revelin pokazao je kako ima dobar sustav osiguranja i evakuacije. S obzirom da je dojava bila tek na početku večeri, tek nekolicina gostiju koja je stigla u klub morala je isti i napustiti, ali bez ikakve panike. Ispred kluba se stvorio red, a svi gosti su nakon kratkog vremena ušli u klub i dobro se zabavili! “ izjavio je PR Manager kluba, Marko Plavčić.

Nastavak dobrog provoda u Revelinu se očekuje već večeras, stoga znate gdje je mjesto najbolje zabave u Dubrovniku, svakako Revelin. Zabavite se i uživajte!


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *