FESTIVAL ORGANSKE KOZMETIKE U DUBROVNIKU!

245
Festival će se održavati u KarliK High Care Centru u Dubrovniku od 21.11. do 23.11.2018., a na festival vas pozivaju Pandhy’s Croatia i Marija Šuško Karlić, kozmetolog i predsjednica Udruženja kozmetičara RH. 
 
Pandhy`s Mineralni puderi su blagotvorni za kožu. Ne zatvaraju pore, izvrsno prikrivaju nedostake na koži i lako se nanose. Rađeni su ručno, hipoalergeni su i blagotvorno djeluju na upaljenu kožu, tj. na stanja kao što su akne, rosacea itd. Odlično štite od UV-A i UV-B zraka.
Njihova rumenila osvježit će vaše lice na nježan i prirodan način. Napravljena su od svilenkastih i prozračnih molekula koje se lagano stapaju. Pravljene su od čistog pigmenta i mogu se koristit na usnama i na kapcima.
 
U tri dana imat ćete priliku posavjetovati se sa stručnjacima za organsku kozmetiku i mineralne pudere o ispravnoj njezi baš za Vaš tip kože. Za sve vas koje poželite za svoje lice kupiti visoko kvalitetnu kremu i puder, priredili smo poseban poklon iznenađenja!
 
Kako bi osigurale svoj termin za konzultaciju s našim beauty terapeutom obavezno predbilježite svoj termin na telefon ️ 091 211 7722!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *